Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa LARYSA-KILKA OBIEKTÓW-

Adres obiektu 1 Maja 85, ul. Gościejów, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.3
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Katarzyna
Dodano: 2014-02-08
Pobyt od: 2014-01-25 do 2014-02-01
 
 
    

miejsce idealne na letni i zimowy wypoczynek. Okolica bardzo ładna i malownicza a co najważniejsze spokojna. Blisko stoków narciarskich o różnym stopniu trudności.Sama willa bardzo dobrze wyposażona, pokoje czyste i ciepłe , sala zabaw dla dzieci , sauna, pyszne domowe jedzenie , śniadania zróżnicowane 9dla każdego coś dobrego). szefostwo i obsługa super. Możliwość pobytu ze zwierzętami bez dodatkowych opłat . Polecamy!!!!!!


 
 

Małgosia
Dodano: 2014-02-01
Pobyt od: 2014-01-25 do 2014-02-01
 
 
    

Właśnie wróciłam z Larysy Agro. Gorąco polecam. Idealna lokalizacja - blisko centrum, ale na uboczu. Blisko wyciąg - Nowa Osada. Pokoje czyste, wyposażone w telewizor, Internet. Na kilka pokoi przypada mikrofalówka, lodówka, czajnik elektryczny, odkurzacz. Sala zabaw dla dzieci. Możliwość zorganizowania ogniska/grilla. Pyszne, domowe obiady, zróżnicowane menu. Śniadania w formie stołu szwedzkiego, codziennie małe zmiany w menu. Obsługa miła, uprzejma, atmosfera domowa. Zero problemów :)


 
 

migro
Dodano: 2013-07-28
Pobyt od: 2013-07-07 do 2013-07-20
 
 
    

Opisuję Willę Larysę Agro: Świetny hotel dla rodzin z dziećmi. W pokojach wśród kilku kanałów MiniMini, pod hotelem plac zabaw z trampolinami, basenikami i iinymi zabawkami, a dla dorosłych czekaja leżaczki i grile. Polecam też jedzenie, wprawdzie można sobie przygotowywać posiłki samemu, ale zwłaszcza z obiadów rezygnować nie warto. Jedzenie nazwałbym domowym - smaczne, w sumie nie drogie i robione na miejscu. Lokalizacja też jest atutem - blisko centrum, a jednocześnie z boku powoduje że jest cisza i spokój, a jednocześnie w pobliżu miasta. Na koniec dodam, że właściciele są jak najbardzie ok, we wszystkich tematach jakich potrzebowałem się dogadać nie było problemu, z cenami też nie wariowali więc 100% rekomendacja!


 
kasia
Dodano: 2009-05-11
 

właśnie wróciliśmy z Larysy Centro. było rewelacyjnie, miła obsługa, bardzo ładne pokoje i w sumie niedrogo:) napewno tam wrócimy:)


 
JANTOS
Dodano: 2008-06-08
 

GOSCILIśMY JUZ W WILLI LARYSA AGRO TRZYKROTNIE BARDZO MIłA ATMOSFERA SMACZNA DOMOWA KUCHNIA MILI SYMPATYCZNI WłAśCICIELE.PIęKNE WIDOKI .NIEZAPOMNIANE CHWILE .SERDECZNE POZDROWIENIA DLA WłAśCICIELI OD 5 OSOBOWEJ RODZINY Z RADZIONKOWA.


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie